Det siger kunderne

Virkelig tilfreds med veludført træfældning, så håndværkerene kunne komme til at opstille stillads

Topkapning af mine fyrtræer, udført præcis som ønsket- kontakter Karina igen når
haven igen skal ”barberes”

Jeg har 2 gange brugt Karina Brogaard. Første gang til 2 kæmpetræer en pil og et nåletræ. Jeg var vildt duperet over den akkuratesse og effektivitet, der blev lagt for dagen. Så da jeg skulle have fældet et højt træ ved mit sommerhus, var der ingen tvivl om at det var Karina jeg skulle ringe efter .

Karina er den perfekte kvinde til træfældning.
Hun har empati og forståelse for den tilbudte opgave som udbydes med træfældning, rydning af læbælter m.m. Hun går til opgaven med stor professionalisme.
Her hos os på www.orangerietelisaholt.dk, Randers har Karina beskåret vores læbælte rundt om vore store ladebygninger. Perfekt udført.
I Hulsig ,ved vores sommerhus, har Karina haft en udfordrende opgave.
Et træ, der stod oprejst, men som var knækket ved roden, skulle skoves uden at ramme huset og uden at vælte ind i andre træer.

Perfekt gjort og med STOR ekspertise.

Jeg har haft Karina til at fælde 2 meget store og gamle træer i haven, tæt på pool og hus. Fantastisk arbejde hvor træerne landede præcis hvor de skulde.

Karina kom og så på et 12 m højt træ, der skyggede for solen i vores gård. Der var bygninger i to retninger og der skulle professionel til at lægge det ned og det er Brogaarden. Træet er lagt ned på aftalt sted. Enda på aftalt tidspunkt og til aftalte pris. Træet blev skåret i tilpas små stykker, så de kunne flyttes og flækkes uden større problemer. Nu mangler jeg bare at gøre min del, med de sidste to sidste ting. Karina har gjort sin del til UG. Kan kun anbefale hende!!!

Yderst tilfreds med Bro-gaarden, god service fra start til slut. Jeg havde to træer, hvor rodnettet var begyndt at løsne sig, intet problem for Brogaard. Karina klarede hurtigt og professionelt opgaven, og efterlod sig ikke en gren efter oprydningen. De varmeste anbefalinger herfra.

Bro-Gaarden træfældning

Vi tilbyder:

  • Fældning enkelt træ
  • Fældning flere træer
  • Udtynding blandt træer
  • Topkap
  • Beskæring af trækroner
  • Fældning af farlige træer
  • Flisning
  • Bortskaffelse af grene og stammer.
  • Har du særlige ønsker så kontakt os gerne.